Ако все още не знаете кой е Микеле Мороне, достатъчно е

...
Ако все още не знаете кой е Микеле Мороне, достатъчно е
Коментари Харесай

Вижте кой българин е дубльор на Микеле Мороне - най-желаният мъж в света в момента

Ако към момента не знаете кой е Микеле Мороне, задоволително е единствено да видите няколко фотоси на артиста, с цел да разберете за какво това е един от най-красивите мъже в киноиндустрията сега. Италианецът може да бъде самото определение за мъжки съблазън, по тази причина е същински комплимент и мотив за национална горделивост, че точно българин е негов дубльор.

Това е Димитър Илков. Той замества Мороне пред камерата по време на фотосите на " Подчинение " – новият филм с италианския секссимвол, който се снима в България. Илков несъмнено ви е прочут в ролята на Дани от сериала „ София денонощно “, който се излъчваше по
                             

Българинът, чието предопределение е каскадьорството и бойните изкуства, разяснява пред  за чувството да работиш със звезда като Мороне: „ Мога да кажа, че станахме доста близки “.

Той споделя, че се схваща с всички от екипа: „ Много земен човек, безусловно станах другар с целия екип. За звезда от неговия сан е доста почтен и пресен вид “.

Илков работи дълго като модел, а по-късно взе участие в касови американски филми. Във всички от тях е с дребни функции, само че колко български актьори могат да се похвалят, че са били в един кадър с Брад Пит в паметния филм “Троя ”?  В екшъна той играе мирмидонец в армията на холивудския секссимвол. Снимал се е още в екшън филмите “Непобедимите 3 ” и в “Живи машини ” с Антонио Бандерас.
                             

Микеле Мороне е стана извънредно прочут с ролята си във Италианският актьор е у нас за фотосите на фантастичния трилър  “Подчинение ”, където си партнира с Тя също беше в София, защото фотосите започнаха на 7 януари в “Ню Бояна ”. Те ще продължат до края на март месец и ще са главно в Киноцентъра. Продукцията споделя за татко (в ролята влиза Мороне), който се пробва да върне щерка си (Меган Фокс). Тя е била отвлечена още като бебе и поради вкарания в мозъка ѝ изкуствен интелект стартира да убива.
 Звездите, които са същински двойници  Звездите, които са същински двойници  Звездите, които са същински двойници  Звездите, които са същински двойници
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР